Mitä: Paneelikeskustelu Millainen on nuorten unelmien some – ja kuka päättää sen suunnan?
Milloin: 13.7. klo 13.00.
Missä: livestriimiä voi seurata verkossa MTV-palvelussa sekä SuomiAreenaTV-kanavalla.

Keskustelemassa ovat Erätaukosäätiön toimitusjohtaja Laura Arikka, Lasten ja nuorten säätiön toiminnanjohtaja Olli Alanen, tubettaja Pinja Sanaksenaho, Havu Gamingin striimaaja Mike Lanki ja TietoEVRYn viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Kia Haring.

Paneelin juontaa breakdance-artisti ja Lasten ja nuorten säätiön dreamsteri Johannes ”Hatsolo” Hattunen.

Keskustelu on osa Lasten ja nuorten säätiön ja TietoEVRYn vihapuheen ja verkkokiusaamisen vastaista yhteistyötä. Yhteistyön myötä pyrimme parantamaan vuorovaikutusta digitaalisilla alustoilla ja sitä kautta lisäämään nuorten hyvinvointia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Key Finnish Swedish English
1