Mahdolliset maailmat on jännittävä, pelillinen tutkimusmatka tulevaisuuksiin. Jokainen pelaaja pääsee pelaamaan peliä omalla hahmollaan, joka ratkaisee tulevaisuuteen sijoittuvia ongelmia. Peli yhdistää nuorisotyön, roolipelaamisen ja tulevaisuuksien tutkimisen.

Tutustu peliin YouTubessa:

Mahdolliset maailmat on roolipeli, joka vie pelaajat 30 vuotta ajassa eteenpäin. Miltä maailma silloin näyttää? Millaisia ihmisiä pelissä seikkailee? Kerää kasaan 2–10 hengen peliporukka ja selvittäkää, miten hahmojen käy, kun he päätyvät tutkimaan unohtuneille rajaseuduille muodostuneita Kapseleita.

Pelin avulla opitaan ryhmätyötaitoja ja ajattelemaan mahdollisia tulevaisuuksia. Peli on kehitetty yhdessä 18–25-vuotiaiden työn ja koulutuksen ulkopuolella olevien nuorten kanssa.

Mahdolliset maailmat -peli on osa samannimistä hanketta , jota tukee Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA vuosina 2020–2022. STEA:n lisäksi toimintaa rahoittavat mukana olevat yhteistyöyritykset Deloitte ja Vantaan Energia. 

Tutustu myös:

Pieni opas pelisuunnitteluun on suunnattu kaikille, jotka haluavat suunnitella oman pelin tai löytää uusia näkökulmia pelisisältöjen suunnitteluun. Opas tarjoaa katsauksen peliprojektin vaiheisiin ideoinnista ja konseptoinnista pelin viimeistelyyn. Vinkit ovat sovellettavissa minkä tahansa pelin suunnitteluun. Opas on tehty Lasten ja nuorten säätiön, Nuorten Akatemian ja SAKU ry:n yhteishankkeessa vuosina 2020–2022.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Key Finnish Swedish English
1